Mentenanta Web

Ultima etapa a unui proiect/aplicatie si poate cea mai importanta, dupa etapa de proiectare, este intretinerea constanta a acestuia (mentenanta).

Un website se invecheste odata cu trecerea fiecarei zile. Dacă ai nevoie de noi vizitatori în fiecare zi, vrei să-ţi vinzi produsele sau serviciile on-line, trebuie să menţii o imagine proaspătă a website-ului tău, sa-ti suprinzi clientii.

Asiguram mentenanta site-urilor care necesita periodic schimbari sau adaugari de continut si imagini. Aceste modificari se fac lunar, trimestrial sau punctual contra unei sume stabilite in prealabil.

Acestasta operatiune de mentenanta web este absolut necesara pentru a pastra viu interesul vizitatorilor pentru site-ul dvs.

Operatiuni de intretinere/mentenanta site :

Intretinerea periodica a unui web site presupune numeroase opratiuni printre care enumaram:

Un site web care neintretinut va pierde teren in motoarele de cautare pentru ca in permanenta apar site-uri noi care aduc informatii si tehnologii de ultima ora si care inevitabil vor castiga pozitiile fruntase. Nu lasati concurenta sa va depaseasca, fiti mereu cu un pas inaintea acestora cu ajutorul serviciilor noastre de intretinere!

Dacă nu ştii cum să îţi menţii website-ul, să-i faci update-uri sau dacă eşti prea ocupat pentru aşa ceva, noi te putem ajuta. Îi putem oferi website-ului tău un conţinut nou, keyword-uri specifice, mentenanţă lunară şi toată atenţia de care are nevoie.

Dacă eşti cu adevărat interesat de succesul tău online, dacă recunoşti potenţialul pe care un website îl deţine, îţi oferim un plan lunar de mentenanţă ce poate revitaliza website-ul tău.

Acest plan de mentenanţă a fost conceput pentru omul de afaceri dedicat şi activ, care se aşteaptă ca website-ul său să producă rezultate concrete.

Tarifele pentru mentenanta web variaza intre 20-150 Euro/luna in functie de mai multi factori.

In cazul in care sunteti interesat de servicii de Mentenanta Web, va rugam sa ne contactati .